Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Knihovna KDS?

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Katalog Evergreen)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok PT-8.1.1 424480009697 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • Fyzický popis: 205 s. ; 19 cm
    regular print
    print
  • Nakladatel Řím : Velehrad : Křesťanská akademie, 1981

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka: Přeloženo z portugalštiny?
Poznámka o bibliografii apod.: Obsahuje bibliografické odkazy
Téma: Marie Panna
Lúcia Irmã 1907-2005
Marto, Hyacinta 1910-1920
Marto, František svatý 1908-1919
křesťanští vizionáři Portugalsko 20. století
křesťanské vizionářky Portugalsko 20.-21. století
křesťanští blahoslavení Portugalsko 20. století
křesťanské blahoslavené Portugalsko 20.-21. století
mariánská zjevení Portugalsko 1914-1918
náboženské zkušenosti Portugalsko 20. století
křesťanský život Portugalsko 20. století
Fátima (Portugalsko)
Žánr: autobiografické vzpomínky
LDR 02438nam a2200625 a 4500
00115772
003CZ-PrJAB
00520200320165451.0
007ta
008020423s1981 it e 000 1ccze d
020 . ‡q(Brož.)
035 . ‡a(CZ PrNK)zpk20142588502
040 . ‡aABA001 ‡bcze ‡cABA001 ‡dABA001
0411 . ‡acze ‡hpor
043 . ‡ae-po---
045 . ‡ax1x2
072 7. ‡a27-5 ‡xLiturgie. Křesťanské umění a symbolika. Duchovní život ‡2Konspekt ‡95
072 7. ‡a929 ‡xBiografie ‡2Konspekt ‡98
080 . ‡a27-587.5-051 ‡2MRF
080 . ‡a929 ‡2MRF
080 . ‡a27-587.5-055.2 ‡2MRF
080 . ‡a27-36 ‡2MRF
080 . ‡a27-36-055.2 ‡2MRF
080 . ‡a27-312.47-587.5 ‡2MRF
080 . ‡a27-184.2-58 ‡2MRF
080 . ‡a27-4 ‡2MRF
080 . ‡a(469) ‡2MRF
080 . ‡a(0:82-94) ‡2MRF
1001 . ‡aKondor, Luigi ‡7ola2008455890 ‡4aut
24510. ‡aZůstaň matkou / ‡cLuis Kondor
260 . ‡aŘím : ‡bVelehrad : ‡bKřesťanská akademie, ‡c1981
300 . ‡a205 s. ; ‡c19 cm
4901 . ‡aNáboženská edice Křesťanské akademie ; ‡vsv. 61
500 . ‡aPřeloženo z portugalštiny?
504 . ‡aObsahuje bibliografické odkazy
60007. ‡aMarie, ‡cPanna ‡7ola2002100464 ‡2czenas
60007. ‡aLúcia, ‡cIrmã, ‡d1907-2005 ‡7jcu2011639160 ‡2czenas
60017. ‡aMarto, Hyacinta, ‡d1910-1920 ‡7jn20000701176 ‡2czenas
60017. ‡aMarto, František, ‡csvatý, ‡d1908-1919 ‡7jn20000701175 ‡2czenas
648 7. ‡a20. století ‡7ch460558 ‡2czenas
648 7. ‡a20.-21. století ‡7ch462155 ‡2czenas
648 7. ‡a1914-1918 ‡7ch460644 ‡2czenas
648 4. ‡a1917-1920
648 7. ‡a20.-21. století ‡7ch462155 ‡2czenas
65007. ‡akřesťanští vizionáři ‡7ph122149 ‡zPortugalsko ‡y20. století ‡2czenas
65007. ‡akřesťanské vizionářky ‡7ph122130 ‡zPortugalsko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡akřesťanští blahoslavení ‡7ph122141 ‡zPortugalsko ‡y20. století ‡2czenas
65007. ‡akřesťanské blahoslavené ‡7ph205766 ‡zPortugalsko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡amariánská zjevení ‡7ph122642 ‡zPortugalsko ‡y1914-1918 ‡2czenas
65007. ‡anáboženské zkušenosti ‡7ph202181 ‡zPortugalsko ‡y20. století ‡2czenas
65007. ‡akřesťanský život ‡7ph122132 ‡zPortugalsko ‡y20. století ‡2czenas
651 7. ‡aFátima (Portugalsko) ‡7ge138228 ‡2czenas
655 7. ‡aautobiografické vzpomínky ‡7fd131854 ‡2czenas
830 0. ‡aNáboženská edice Křesťanské akademie
910 . ‡aABG312
995 . ‡aska
901 . ‡a15772 ‡bCZ PrNK ‡c15772 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Knihovna KDS?

Doplňkové zdroje