Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Knihovna KDS?

Deník Věry Kohnové = The diary of Věra Kohnová = Das Tagebuch der Věra Kohnová

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 3 z 3 exemplářů (Katalog Evergreen)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Institut Terezínské iniciativy 5484 4594305484 Knihovna ITI Volné -
Institut Terezínské iniciativy 5641 4594305641 Knihovna ITI Volné -
Knihovna Jabok BL-1/K 424480022667 Beletrie Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-86057-40-2
  • Fyzický popis: print
    regular print
    210 s. : faksim. ; 22 cm
  • Vydání: 1. trojjazyčné vyd.
  • Nakladatel Středokluky : Zdeněk Susa, 2006

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka: Souběžný anglický a německý text
Poznámka o bibliografii apod.: Obsahuje bibliografické odkazy
Poznámka k jazyku:
Souběžný anglický a německý text
Téma: Kohnová, Věra 1929-1942
židovské děti Česko 1939-1945
děti a válka Česko 1939-1945
holocaust (1939-1945)
Židé perzekuce 1939-1945
Jewish children Czechoslovakia 1939-1945
children and war
holocaust, 1939-1945
Jews persecutions 1939-1945
Plzeň (Česko)
Plzeň (Czechia)
Žánr: deníky
diaries
LDR 02137nam a2200613 a 4500
0011839
003CZ-PrJAB
00520170907134213.0
007ta
008061010s2006 xr h e 000 0acze
015 . ‡acnb001692346
020 . ‡a80-86057-40-2 ‡q(váz.)
035 . ‡a(CZ PrNK)nkc20061692346
035 . ‡a(OCoLC)85714396
040 . ‡aOLA001 ‡bcze ‡dBOA001 ‡dABA001
0411 . ‡acze ‡aeng ‡ager ‡hcze
043 . ‡ae-cs--- ‡ae-xr--- ‡be-xr-pl ‡2czenas
045 . ‡ax4x4
072 7. ‡a94(430/439) ‡xDějiny zemí střední Evropy ‡2Konspekt ‡98
072 7. ‡a929 ‡xBiografie ‡2Konspekt ‡98
080 . ‡a94(=411.16)-053.2 ‡2MRF
080 . ‡a929 ‡2MRF
080 . ‡a323.28 ‡2MRF
080 . ‡a323.12"1939/1945" ‡2MRF
080 . ‡a355.01-053.2 ‡2MRF
080 . ‡a(437) ‡2MRF
080 . ‡a(437.317) ‡2MRF
080 . ‡a(093.3) ‡2MRF
1001 . ‡aKohnová, Věra, ‡d1929-1942 ‡7mzk2006363741 ‡4aut
24510. ‡aDeník Věry Kohnové = ‡bThe diary of Věra Kohnová = Das Tagebuch der Věra Kohnová
24631. ‡aDiary of Věra Kohnová
24631. ‡aTagebuch der Věra Kohnová
24614. ‡aDeník
250 . ‡a1. trojjazyčné vyd.
260 . ‡aStředokluky : ‡bZdeněk Susa, ‡c2006
300 . ‡a210 s. : ‡bfaksim. ; ‡c22 cm
504 . ‡aObsahuje bibliografické odkazy
546 . ‡aSouběžný anglický a německý text
60017. ‡aKohnová, Věra, ‡d1929-1942 ‡7mzk2006363741 ‡2czenas
648 7. ‡a1939-1945 ‡7ch460653 ‡2czenas
65007. ‡ažidovské děti ‡7ph127997 ‡zČesko ‡y1939-1945 ‡2czenas
65007. ‡aděti a válka ‡7ph194679 ‡zČesko ‡y1939-1945 ‡2czenas
65007. ‡aholocaust (1939-1945) ‡7ph117203 ‡2czenas
65007. ‡aŽidé ‡7ph127782 ‡xperzekuce ‡y1939-1945 ‡2czenas
65009. ‡aJewish children ‡zCzechoslovakia ‡y1939-1945 ‡2eczenas
65009. ‡achildren and war ‡2eczenas
65009. ‡aholocaust, 1939-1945 ‡2eczenas
65009. ‡aJews ‡xpersecutions ‡y1939-1945 ‡2eczenas
651 7. ‡aPlzeň (Česko) ‡7ge130439 ‡2czenas
651 9. ‡aPlzeň (Czechia) ‡2eczenas
655 7. ‡adeníky ‡7fd132006 ‡2czenas
655 9. ‡adiaries ‡2eczenas
910 . ‡aABG312
910 . ‡aABE340 ‡b5484 ‡b5641
901 . ‡a1839 ‡bUnknown ‡c1839 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Knihovna KDS?

Doplňkové zdroje